І срібло, і золото: не інакше!

2016-04-13

/Files/images/novini/syut/P1040575.JPG

Знов приємна новина. Вихованці комунального закладу «Станція юних техніків Кіровоградської міської ради» повернулися з Запоріжжя з найвищими відзнаками! Вкотре сютівці на висоті! І вихованці, і їх керівник. А тепер – докладніше…

З 7 по 10 квітня 2016 року в м. Запоріжжя тривав Чемпіонат України з судномодельного спорту, учасники якого змагалися в класі «С» («стендові моделі»).

Захід був достатньо представницьким. У вирі змагань виборювали перемогу 86 учасників, що привезли 97 моделей. В свою чергу, у класі «С-2» (тобто, коли модель корабля має двигун з приводом та гвинтами), серед дорослих, вступило у боротьбу 9 учасників з Києва, Миколаєва, Одеси, Вінниці, Запоріжжя, Полтави, Житомиру та Кіровограду. Спортивну честь нашого міста у цій номінації відстоювали вихованці гуртка судномоделювання – Андрій Лущенко та Євген Петров. Після безкомпромісної боротьби, вони впевнено вийшли у фаворити і посіли дві найвищі сходинки п’єдесталу: Лущенко Андрій (за модель «Великого мисливця») взяв «золото», а Петров Євген (за модель «Малого протичовнового корабля ВМФ Нігерії») отримав «срібло»!

Вітаємо переможців та керівника команди Олександра Костянтиновича Крючкова!

/Files/images/novini/syut/P1100441.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 924