• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Школярі з Кіровограда відзначилися на Всеукраїнському бізнес-турнірі «Стратегія фірми-2016»

Школярі з Кіровограда відзначилися на Всеукраїнському бізнес-турнірі «Стратегія фірми-2016»

2016-04-19

/Files/images/novini/4_shkola/1.png

П’ятеро школярів з міста Кіровограда увійшли до топової двадцятки на ІІІ Всеукраїнському бізнес-турнірі для учнів 8-11 класів «Стратегія фірми-2016».

Всього в турнірі взяли участь 2,5 тисячі учасників зі всієї країни. Тривав він з 15 лютого по 9 квітня.

Його мета - навчити школярів основам ведення бізнесу. Учасники мали унікальну можливість набути навички управління компаніями з використанням програми бізнес-симуляції ViAL+.

Партнером конкурсу, на етапі відбору учасників у Кіровограді, виступила Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата. Не залишились наші учасники без підтримки і на заключному – Всеукраїнському етапі.

Нагородження переможців турніру відбулося 16 квітня в Міністерстві освіти і науки України. Учасники з Кіровограда перевищили всі очікування: п’ятеро наших юних земляків потрапили до двадцятки кращих.

/Files/images/novini/4_shkola/2.jpg

Учень ЗОШ № 4 м. Кіровограда Денис Котов посів друге місце. Ще одному представнику четвертої школи Володимиру Євчику не вистачило зовсім трохи залікових балів, аби «взяти бронзу», то ж Володимир поступився третім місцем учаснику з Києва.

/Files/images/novini/4_shkola/3.png

Окрім представників ЗОШ № 4, фіналістами турніру стали кіровоградці Олексій Володін з комунального закладу «Педагогічний ліцей», Михайло Гонтаренко та Олександр Ліщенко з НВО № 19.

Фіналісти і переможці отримали призи і заохочення від організаторів і спонсорів турніру, зокрема, сертифікати на навчання у Лондонській школі бізнесу та фінансів і в одному з канадських коледжів.

Крім того, за вагомий внесок в організацію турніру подяками відзначили президента Кіровоградської РТПП Ірину Саєнко та начальника управління освіти Кіровоградської міської ради Ларису Костенко.

Управління освіти щиро вітає талановитих дітей, їх батьків, педагогів та організаторів з успішним завершенням ІІІ Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2016» і покладає великі надії на талановиту молодь, яка, ми впевнені, стане діловою та інтелектуальною елітою рідного краю та країни в цілому.

Кiлькiсть переглядiв: 838