• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Кіровоград готує майбутніх захисників України!

Кіровоград готує майбутніх захисників України!

2016-05-04

/Files/images/novini/stroy__psnya_/10.JPG

04 травня 2016 року з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі у місті Кіровограді відбувся четвертий міський військово-патріотичний конкурс строю і патріотичної пісні «Майбутній захисник України» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів. У конкурсі взяли участь більше 700 учнів з 32-х навчальних закладів.

/Files/images/novini/stroy__psnya_/1.jpg

Суддівська колегія оцінювала виступи конкурсантів за 5-бальною системою та наступними критеріями: злагодженість дій, дисципліна строю, виконання елементів стройової підготовки у складі загону, зовнішній вигляд загону, виконання патріотичної пісні у складі загону.

/Files/images/novini/stroy__psnya_/2.jpg

За результатами оцінювання переможцями стали загони загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області та комунального закладу „Навчально-виховне об’єднання природничо-економіко-правовий ліцей – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 8 – позашкільний центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області”.

/Files/images/novini/stroy__psnya_/9.jpg

Під час урочистої частини конкурсу до присутніх з вітальними словами звернувся міський голова Андрій Райкович та нагородив переможців і призерів грамотами та цінними подарунками.

/Files/images/novini/stroy__psnya_/3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 845