Вітаємо футболістів!

2016-05-27

/Files/images/novini/6_shkola/54.jpg

26 травня на стадіоні «Арена Львів» у Львові відбувся фінальний турнір серед дитячих шкільних команд з футболу. Представники восьми кращих команд України змагалися за право представляти нашу Батьківщину у Франції.

У фіналі команда з Кіровограда перемогла юних футболістів з Берислава (Херсонська обл.) – 3:0. Команда-переможець національного етапу змагань вирушить до Парижу вже восени цього року, щоб представляти Україну на світовому фіналі «Кубку Націй Данон».

/Files/images/novini/6_shkola/soccer_Cup_Danon_in_ArenaLviv_(KRAWS)_0046.JPG

Управління освіти Кіровоградської міської ради вітає збірну команду учнів НВО № 6 м. Кіровограда (середньої вікової групи) з перемогою у Всеукраїнському фіналі «Кубок Націй Данон» 2015-2016 н.р.

Хай ця перемога буде для вас наснагою для впевненості, адже ви продемонстрували майстерність, командну згуртованість. Не зупиняйтесь на досягнутому та надалі приносьте радість перемоги нашому місту та своїм уболівальникам. Так тримати!!!

/Files/images/novini/6_shkola/n260520164.jpg /Files/images/novini/6_shkola/_soccer_Cup_Danon_in_ArenaLviv_(KRAWS)_9811.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 868