30-річчя НВО № 20!

2016-11-25

/Files/images/novini/20_shkola/Рисунок3.jpg

25 листопада відбулося урочисте святкування 30-річчя з Дня заснування комунального закладу „Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 20 – дитячий юнацький центр „Сузір’я” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області”.

/Files/images/novini/20_shkola/6.jpg /Files/images/novini/20_shkola/Рисунок1.jpg

З цієї нагоди в закладі було проведено ряд заходів: урочиста лінійка для учнів, День відкритих дверей "Зустріч поколінь" для випускників минулих років та вчителів-ветеранів, де всі мали нагоду завітати до класів, переглянути фотовиставку шкільних династій, поспілкуватися та повернути в атмосферу юності.

/Files/images/novini/20_shkola/Рисунок2.jpg В актовому залі відбувся святковий концерт «Школа збирає друзів». Фільм, присвячений 30-річчю школи, дозволив глядачам зазирнути в минуле навчального закладу і розповів про його сьогодення. Лунали привітання і слова подяки від заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталії Дзюби, колишніх директорів навчального закладу Валерія Александрова, Анни Ніжнікової, голови вільної профспілки освіти і науки України Володимира Фундовного.

/Files/images/novini/20_shkola/8.jpg

Поетичні рядки, пісенні твори і танцювальні номери нікого не залишили байдужими, а гімн 20-ї школи лунав із вуст учнів, випускників, гостей, педагогічного колективу створюючи дружню родинну атмосферу.

/Files/images/novini/20_shkola/11.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 1004