• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Лідери шкільного самоврядування взяли участь у Всеукраїнському уроці

Лідери шкільного самоврядування взяли участь у Всеукраїнському уроці

2016-12-06

/Files/images/novini/samovryaduvannya/DSC_0044(1).JPG

06 грудня у приміщенні Кіровоградської міської ради лідери шкільного самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів міста взяли участь у Всеукраїнському уроці місцевого самоврядування. В рамках уроку відбулася он-лайн конференція за участю Віце-премʼєр-міністра - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка; Голови Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергія Власенка та виконавчого директора Асоціації міст України Мирослава Пітцика.

/Files/images/novini/samovryaduvannya/DSC_0030.JPG До проведення Всеукраїнського уроку долучилося 12000 лідерів учнівського самоврядування з усієї України.

З вітальними словами до учасників Всеукраїнського уроку звернулися заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталія Дзюба, в.о. директора ДНЗ «Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій» Сергій Ворона та начальник управління освіти Лариса Костенко.

Після перегляду он-лайн трансляції Всеукраїнського уроку місцевого самоврядування Асоціації міст України лідери учнівського самоврядування перейшли до сесійної зали, де побували у ролі депутатів міської ради, побачили як працює система “Рада” і мали змогу поставити свої питання і отримати на них відповіді від секретаря міської ради Андрія Табалова та начальника управління апарату ради Людмили Масло.

/Files/images/novini/samovryaduvannya/DSC_0091.JPG /Files/images/novini/samovryaduvannya/ua-8896.full.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 722