• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся відбірковий міський етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» в номінації «Біологія»

Відбувся відбірковий міський етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» в номінації «Біологія»

2016-12-06

/Files/images/novini/uchitel_roku/Біологія.jpg

06 грудня на базі комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Багатопрофільний ліцей – фізико-математична школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 18 – центр дитячої та юнацької творчості «Надія» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» відбувся відбірковий міський етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» в номінації «Біологія».

У відбірковому етапі взяли участь 4 вчителя: Харитонова Юлія Василівна - вчитель біології НВО №1, Хоменко Вікторія Олексіївна, вчитель хімії та біології ЗОШ № 3, Макаренко Ірина Анатоліївна - вчитель хімії та біології НВО № 8, Реут Катерина Петрівна - вчитель географії та біології ЗОШ № 30.

Для цьогорічних педагогів-конкурсантів міського туру Конкурсу передбачено різні випробування, зокрема, тестування з фахової майстерності, практична робота, майстер-клас.

За підсумками відбіркового етапу конкурсу у фінальному етапі візьмуть участь 3 педагоги. Тож побажаємо нашим конкурсантам вдало виступити в очному етапі та здобувати перемоги у конкурсах не тільки на рівні міста, а й на рівні області та держави!

Кiлькiсть переглядiв: 932