• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулося виїздне “засідання Генеральної Асамблеї ООН”

Відбулося виїздне “засідання Генеральної Асамблеї ООН”

2017-02-28

/Files/images/novini/6_shkola/3.jpg

28 лютого на базі комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання № 6 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» відбулася гра «Модель ООН» за темою: «Молодь - запорука стійкого розвитку людства», у якій взяла участь учнівська молодь міста Кропивницького.

Діти ознайомилися з діяльністю Організації Об’єднаних Націй та долучилися до участі у вирішенні глобальних проблем людства, спілкуючись англійською мовою. Гра «Модель ООН» є міжнародною освітньою програмою, в ході якої імітуються засідання комісій ООН на яких учні виступають в ролі дипломатів.

/Files/images/novini/6_shkola/4.jpg

За підсумками засідання Генеральної Асамблеї та роботи в комітетах журі обрало трьох переможців. Перше місце посіла делегація гімназії №9, яка представляла Італію, друге — НВО №6, учні якої були представниками Сполучених Штатів Америки. Третє місце журі присудило представникам Австраліїї з НВК №26.

Всі делегати отримали сертифікат учасника конференції, а переможці — нагоду взяти участь у грі “Модель ООН” на рівні України та міжнародному рівні.

Кiлькiсть переглядiв: 867