• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо команду ЗОШ № 4 за зайняте ІІІ місце у Національному Кубку шкільного футболу Євро-2012

Вітаємо команду ЗОШ № 4 за зайняте ІІІ місце у Національному Кубку шкільного футболу Євро-2012

2012-05-10

/Files/images/vro_2012/1.png

7 травня 2012 року в м. Донецьку на регіональному спортивному комплексі «Олімпійський» відбувся чвертьфінальний матч Національного кубку шкільного футболу Євро-2012. На поле вийшли команди загальноосвітньої школи № 4 м. Кіровограда та загальноосвітньої школи № 147 м. Дніпропетровська. З рахунком 4:1 перемогла команда з м. Кіровограда. У нашій команді відзначилися Володя Собко, Ігор Ратушний, В'ячеслав Потьомкін. Гол з пенальті на останніх хвилинах матчу забив Тарас Нестеренко.

/Files/images/vro_2012/2.png

/Files/images/vro_2012/3.pngБоротьба за вихід до фіналу відбулася 8 травня 2012 року. Суперником нашої команди була команда з Сумської області. В грі рівних команд все може вирішити один забитий м’яч. Не використавши декілька своїх можливостей забити гол у ворота Сумчан, команда загальноосвітньої школи № 4 пропустила м’яч у свої ворота. І хоча це була одна з найкращих ігор команди нашого міста, все ж боротьбу за Національний Кубок шкільного футболу Євро – 2012 довелося припинити.

Хотілося б привітати футбольну команду загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області, за зайняте ІІІ місце у Національному Кубку шкільного футболу Євро-2012, тренерів Ігошину Л.М., Поркуян Є.М., Бондар В.А. та директора Лозового В.П.

Бажаємо футболістам постійно дарувати своїм палким вболівальникам хвилини та години радості впевненою, красивою, результативною грою. Успіхів Вам і Вашим родинам, міцного здоров’я та невичерпної енергії, високого професіоналізму та перемог на футбольних полях рідного міста та України!

Кiлькiсть переглядiв: 811