• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулися Всеукраїнські змагання з надання домедичної допомоги у рамках спеціального проекту «Я можу врятувати життя!»

Відбулися Всеукраїнські змагання з надання домедичної допомоги у рамках спеціального проекту «Я можу врятувати життя!»

2017-10-20

/Files/images/novini/2017_novini_/ччч3.jpg

19 жовтня 2017 року в міжнародному дитячому центрі «Артек» (м. Київ, Пуща Водиця) відбулися Всеукраїнські змагання з надання домедичної допомоги у рамках спеціального проекту «Я можу врятувати життя!», який проводиться, вже декілька років поспіль, з ініціативи Українського фонду «Здоров`я» та за фінансової підтримки Фонду родини Загорій під патронатом Марини Порошенко.

Цього року у змаганнях брали участь команди із Львова, Вінниці, Полтави, Коломиї, Харкова, Чернівців, Житомира та Кропивницького.

Місто Кропивницький представляла команда-переможець відбіркових змагань комунального закладу «Навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 34 – економіко-правовий ліцей «Сучасник» – дитячо-юнацький центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» та посіла почесне друге місце, поступившись команді з міста Полтава.

/Files/images/novini/2017_novini_/ччч5.jpg /Files/images/novini/2017_novini_/ччч4.jpg

Склад команди: Жицький Костянтин, Волченко Микита, Чернійчук Ельвіра, Сугак Аліна. До групи підтримки ввійшли учні 10-Б классу: Присяч Костянтин, Гребенчукова Софія, Леонова Єлизавета та учень 11-А класу Оголь Андрій. Керівник команди – заступник директора НВК з виховної роботи Литвин Світлана Павлівна.

Зазначаємо, що на відміну від команд із інших міст України, команда міста Кропивницького брала участь у змаганнях такого типу вперше, але проявила уміння, навички та знання домедичної допомоги на високому рівні.

/Files/images/novini/2017_novini_/ччч.jpg /Files/images/novini/2017_novini_/ччч2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 937