• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулися міські змагання з тенісу настільного

Відбулися міські змагання з тенісу настільного

2017-11-24

/Files/images/novini/2017_novini_/zmagannya/Теніс2.jpg

21-24 листопада на базах комунального закладу „Навчально-виховне об’єднання „Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 24 – центр дитячої та юнацької творчості „Оберіг” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області” та державного навчального закладу «Професійно-технічне училище № 8 м.Кіровограда» відбулися міські змагання з тенісу настільного в залік міської спартакіади серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів. Участь у змаганнях взяли 70 учня з 22 навчальних закладів міста. Склад команди: 2 хлопця, одна дівчина.

Команди були розділені на чотири відбіркові групи. За результатами ігор у групах на другий ігровий день до півфіналу вийшли по дві кращі команди з кожної групи, які були розділені на дві групи.

У третій ігровий день до фіналу вийшли тенісисти-школярі чотирьох навчальних закладів, які в упорній боротьбі за коловою системою з золотими очками зайняли наступні місця:

1 місце – ЗОШ № 4;

2 місце – НВО № 25;

3 місце – НВО № 18;

4 місце – гімназія ім. Т. Шевченка.

Переможець міських змагань з тенісу настільного також будуть представляти місто на обласних змаганнях серед школярів Кіровоградської області.

/Files/images/novini/2017_novini_/zmagannya/Теніс.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 854