• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся семінар-практикум для директорів та завідувачів дитячо-юнацьких центрів

Відбувся семінар-практикум для директорів та завідувачів дитячо-юнацьких центрів

2017-11-29

/Files/images/naradi/29.11.2017_1.jpg

29 листопада на базі комунальний заклад „Навчально-виховне об’єднання „Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 1 – дитячий юнацький центр „Перлинка” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області” методист центру методичної та соціально-психологічної служби управління освіти Тетяна Кондратенко провела семінар-практикум для директорів та завідувачів дитячо-юнацьких центрів з проблеми: «Позашкільна освіта як чинник формування ціннісних орієнтирів вихованців».

Розглянуто питання: про чинники формування ціннісних орієнтирів вихованців та формування ціннісного ставлення особистості до суспільства і держави на заняттях військово-патріотичного гуртка «Джура».

Учасники семінару відвідали фрагмент заняття віськово-патріотичного гуртка «Джура»; були залученні до виготовлення маскувальної сітки для воїнів АТО, відвідали етнографічний куточок закладу «Берегиня»; мали змогу простежити як формуються ціннісні орієнтири вихованців закладу засобами мистецтва (хореографічне, театральне, вокальне та художнє слово).

На завершення директори та завідувачі позашкільних центрів відвідали майстер-клас по виготовленню 3D-листівки, де мали змогу спробувати виготовити подарункову листівку.

Кiлькiсть переглядiв: 849