Школа, яка дарує радість

2012-10-11

/Files/images/novini/PA111161.JPG

11 жовтня 2012 року в комунальному закладі «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №24 – центр дитячої та юнацької творчості «Оберіг» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» відбулася презентація школи. Саме цим заходом започатковано традицію урочистого відкриття державної атестації навчальних закладів міста Кіровограда.

/Files/images/novini/PA111148.JPG

/Files/images/novini/PA111152.JPGЗвісно, першими бути складно, тому хвилювалися і учні, і вчителі, і батьки. Атмосфера взаємопідтримки, взаємовиручки, співпраці панувала у навчальному закладі під час підготовки та проведення заходу.

Свято, організаторами якого стали адміністрація, педагогічний колектив, учні та випускники школи, не залишило байдужим жодного з присутніх у залі.

Зі стін привітно посміхалися дитячі малюнки, привертала увагу гостей виставка оригінальних поробок вихованців центру дитячої та юнацької творчості «Оберіг».

На презентації були присутні начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Костенко Л.Д. та працівники управління освіти, а також директор центру методичної та соціально-психологічної служби Пахолівецька М.В. і методисти центру.

Приємно, що в такий відповідальний момент свою рідну школу прийшли підтримати її випускники. Серед них директор комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 17 – центр естетичного виховання «Калинка» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» Гора В.О., директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22 Кіровоградської міської ради Кіровоградської Набока Б.С., а також начальник відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради Дорохіна Л.В. Вони з теплотою, хвилюванням та вдячністю згадували про навчання в школі, яка далі їм путівку в життя.

/Files/images/novini/Директор, випускники.jpg

За народною традицією, гостей навчального закладу вітали з короваєм та української піснею. Ведучі свята познайомили присутніх із минулим школи, з її історією. Розповідь супроводжувалася відеоматеріалами та цікавими фактами про заснування та функціонування школи.

Сторінку сучасного життя навчального закладу відкрила директор навчально-виховного об’єднання Самохвал І.В., яка ознайомила гостей із діяльністю школи, з її здобутками, досягненнями учнів та учителів. Директор зазначила, що зберігаючи кращі традиції і наповнюючи навчально-виховний процес сучасним змістом, ідеями, методами, школа впевнено крокує вперед, є сучасним, конкурентноспроможним закладом. Свідченням цього є творчий педагогічний колектив НВО.
У цікавій формі з використанням ІКТ за підтримки учнів методичні об’єднання презентували себе та свій досвід роботи. Нікого не залишили байдужими декламування учнями власних поезій про мову та історію, демонстрація володіння іноземними мовами, цікаві факти співпраці школи з Корпусом Миру США, спортивний олімпійський резерв навчального закладу.
Справжнім подарунком та несподіванкою для вчителів став відеофільм «З любов’ю до Вас…», створений учнем 10-А класу Макаренком Іваном.

/Files/images/novini/МО поч.кл..jpg

/Files/images/novini/МО Марченко 2.jpg/Files/images/novini/МО філологи 3.jpgРодзинкою свята стало спільне виконання вчителями та учнями гімну навчального закладу. Зал слухав стоячи, і в очах кожного відчувалася гордість за школу. Проведений захід є свідченням творчого потенціалу великої шкільної родини. /Files/images/novini/Танець.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 805