• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч з ветеранами педагогічної праці

Зустріч з ветеранами педагогічної праці

2012-10-02

/Files/images/novini/bestgif.narod.ru_2145.gif

Вже стало доброю традицією, вільною профспілкою працівників освіти і науки м. Кіровограда на чолі з Фундовним Володимиром Васильовичем, проводити зустрічі освітян – ветеранів.

Тепло, зворушливо і по-родинному затишно – саме у такій атмосфері добра й невимушеності проходила ця зустріч. Такі зустрічі потрібні не лише самим ветеранам, вони дають змогу теперішнім вчителям долучитись до мудрості, справжнього педагогічного хисту тих, хто зібрався в залі.
Начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Костенко Л.Д. привітала ветеранів зі святом і відзначила, що мати і вчитель – дві головні особи в житті людини, тому кожен з почуттям вдячності згадує свою роботу, своїх учнів, колег.

У народі кажуть, що письменник живе у своїх книжках, скульптор у своїх скульптурах, а вчитель – у думках і справах своїх учнів.

Життя триває! Треба бути корисним людям! Це ще раз відчули ветерани-педагоги, висловлюючи сердечну подяку за надану можливість такої приємної і теплої зустрічі зі своїми друзями та колегами.

Кiлькiсть переглядiв: 833