• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся фінальний етап обласних змагань змагання серед школярів «COOL GAMES»

Відбувся фінальний етап обласних змагань змагання серед школярів «COOL GAMES»

2018-11-26

24 листопада на базі Комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 26 – дошкільний навчальний заклад – дитячий юнацький центр «Зорецвіт» відбувся фінальний етап обласних змагань змагання серед школярів «COOL GAMES». До Кропивницького з’їхалися переможці зональних змагань, збірні команди школярів з Олександрійського, Долинського та Маловиськівського районів.

Обласний фінал Всеукраїнських змагань складались з різноманітних естафет направлених на розвиток у учнів всіх рухових якостей та проводились у трьох вікових групах. Окремо змагались юнаки та дівчата початкової ланки, окремо 5-9 класи та учні 10-11 класів.

Збірної команда міста Кропивницького вдало виступила в усіх вікових групах та з найменшою сумою балів впевнено зайняла загальне перше місце.

З 1 по 4 грудня в місті Києві буде проводитись Всеукраїнський фінал змагань школярів «COOL GAMES» на якому команда міста Кропивницького побореться за чемпіонство з однолітками зі всієї України.

Кiлькiсть переглядiв: 876