Семінар щодо міського етапу «Джури»

2019-03-27

/Files/images/novini/syut/Джура мал.JPG

27 березня в КЗ СЮТ відбувся семінар-практикум для організаторів та відповідальних за проведення шкільних етапів І (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Цей захід – важлива організаційна складова процесу якісного виконання відповідних наказів МОН України, управління освіти КОДА, управління освіти Міської ради міста Кропивницького та засіб вдосконалення професійних компетенцій педагогів-практиків.

Семінар відкрила директор міської СЮТ В.В.Сурмач, яка виступила з привітальним словом і побажанням успіхів колегам-освітянам.

Учасниками семінару були представники управління освіти Міської ради міста Кропивницького (А.В.Ткач), міського координаційного сектору національно-патріотичного виховання (П.Г.Чорний, О.С.Степанчук), експерт від обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій (С.О.Красюк), та керівники гуртків «Джури» закладів освіти міста.

Розглянули питання адаптації інноваційного формату цьогорічного проведення гри. Мова йшла про два етапи: заочний (конкурс звітів роїв) та очний (таборування), які триватимуть в березні та квітні поточного року.

Відбулася координація роботи міського штабу «Джури» та шкільних роїв, вироблений алгоритм взаємодії всіх задіяних структур, конкретизовані терміни таборування, роз’яснені нормативні документи, а також, в форматі круглого столу,відбувся обмін практичним досвідом.

Є впевненість, що в цьому навчальному році міський етап «Джури» набуде нового якісного рівня і його команда-переможець гідно представить місто на обласних змаганнях.

Кiлькiсть переглядiв: 809