• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Заходи з нагоди відзначення Дня пам’яті і примирення та 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Заходи з нагоди відзначення Дня пам’яті і примирення та 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

2019-05-10

/Files/images/novini/stroy__psnya_/2019/ДП1.jpg

08 травня учнями закладів освіти відбулося покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків, меморіальних дошок, місць поховань, що увічнюють пам’ять про події часів Другої Світової війни.

З 02 по 08 травня в рамках обласної акції «Зірка пам’яті», учні-волонтери закладів загальної середньої освіти відвідали підопічних ветеранів Другої світової війни, які проживають у мікрорайоні розташування закладу освіти, а також надали їм посильну допомогу.

08 травня в закладах загальної середньої освіти міста відбулися Уроки пам’яті та урочисті заходи з нагоди відзначення Дня пам’яті і примирення та 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

09 травня на меморіальному комплексі «Фортечні вали» відбулося урочисте стройове проходження переможців сьомого міського військово-патріотичного конкурсу строю та пісні «Майбутній захисник України».

Під час урочистої церемонії учні закладів загальної середньої освіти міста вітали ветеранів квітами.

На правому пагорбі при вході на меморіал міська станція юних техніків оформила композицію «Дякуємо за перемогу!» та організувала виставку історико-технічного стендового моделізму.

/Files/images/novini/stroy__psnya_/2019/ДП2.jpg /Files/images/novini/stroy__psnya_/2019/ДП4.jpg /Files/images/novini/stroy__psnya_/2019/ДП3.jpg

/Files/images/novini/stroy__psnya_/2019/дп 7.jpg

/Files/images/novini/stroy__psnya_/2019/дп 6.jpg

/Files/images/novini/stroy__psnya_/2019/дп 5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 155