• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся фінал загальноміських змагань «Спортивне місто – здорова нація»

Відбувся фінал загальноміських змагань «Спортивне місто – здорова нація»

2019-05-27

/Files/images/novini/2017_novini_/zmagannya/FB_IMG_1558889863716.jpg

27 травня спортивній залі факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся фінал загальноміських змагань «Спортивне місто – здорова нація» серед закладів загальної середньої освіти міста Кропивницького. Півтора місяці 34 школи Кропивницького боролися за призовий фонд у 600 тисяч гривень цільової субвенції з державного бюджету України. Унікальні для України змагання, які об'єднали в кожній команді вчителів, дітей 4-9 класів і батьків, визначили володаря головного призу - 200 тисяч гривень. Ним втретє стала збірна комунального закладу „Навчально-виховне об’єднання „Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 17 – центр естетичного виховання „Калинка”, яка впевнено випередила решту фіналістів. Титул віце-чемпіона отримала команда загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 , яка виборола 100 тисяч гривень. Учасники з навчально-виховного об'єднання № 25 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання "Ліра", ставши бронзовими призерами, здобули для своєї школи 50 тисяч гривень. Самовіддано змагалася за перемогу і команда, яка в минулому сезоні посіла третє загальнокомандне місце це навчально-виховне об’єднання І-ІІІ ступенів “Мрія”. Їхня боротьба теж принесла результати. Вони в окремих конкурсах дали бій лідерам, тому 20 тисяч гривень за четверте місце буде стимулом на наступних змаганнях боротися вже за перемогу.

Також на змагання завітали почесні гості, а саме: заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба та голова комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України Вадим Стеценко.

Всі учасники отримали масу задоволення, багато цінних подарунків від організаторів та партнерів проекту та головний приз – фінансову винагороду для реалізації планів закладу освіти.

/Files/images/novini/2017_novini_/zmagannya/FB_IMG_1558889730335.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 742