• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Знайомство підлітків з роботою ВШР «Сокіл»

Знайомство підлітків з роботою ВШР «Сокіл»

2012-11-08

/Files/images/novini/pojejna_bezpeka/img_4210_kopiya.preview.jpg

6 листопада працівники відділу швидкого реагування «Сокіл» Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Кіровоградській області на чолі з начальник відділу швидкого реагування «Сокіл» капітаном міліції Олександром Гусаком завітали до навчально-виховного комплексу „Кіровоградський колегіум – спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад – центр естетичного виховання” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області, аби познайомити підлітків з деякими особливостями служби у підрозділі.

/Files/images/novini/pojejna_bezpeka/img_4224_kopiya.preview.jpg

/Files/images/novini/pojejna_bezpeka/img_4207_kopiya.preview.jpgУчні 9-10-х класів з задоволенням слухали розповіді про утворення відділу та його основні завдання.

/Files/images/novini/pojejna_bezpeka/img_4213_kopiya.preview.jpg

Начальник ВШР «Сокіл» Гусак О.В разом зі своїми підлеглими, а також за участю учнів, офіцер продемонстрував старшокласникам доволі прості прийоми самозахисту, якими вони можуть скористатися у випадку вчинення щодо них хуліганських дій чи під час спроби нанести їм тілесні ушкодження.

/Files/images/novini/pojejna_bezpeka/img_4214_kopiya.preview.jpg

/Files/images/novini/pojejna_bezpeka/img_4218_kopiya.preview.jpgБійці "Соколу" показали види зброї, небезпеку яку вона несе, розповіли про небезпеку терористичних актів і про алгоритм дій при цій небезпеці. А також дали приміряти деякі з елементів екіпіровки – шлеми, бронежилети та щити.

Кiлькiсть переглядiв: 972