Презентація ЗОШ № 23

2012-11-16

/Files/images/novini/IMG_3225.JPG

16 листопада 2012 року у приміщені районного будинку культури, що на Балашівці, в рамках атестації закладу, відбулася презентація загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 23 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області, на яку завітали батьки, учні, випускники минулих років, громадськість, представники закладів освіти міста та члени експертної комісії управління освіти Кіровоградської міської ради.

Методичні об’єднання школи презентували свою діяльність, вчителі розповіли про роботу своїх кафедр, а кращі учні допомогли своїм наставникам у цьому. Електронна презентація школи стала органічним доповненням виступів та дала змогу гостям познайомитись із закладом ближче.

/Files/images/novini/IMG_3245.JPG

Талановиті співачки Кускова Анастасія, Чернявська Олександра, Захарова Олена, Козинець Каріна, Конюх Аліна, Сергієнко дарували слухачам приємні хвилини лірики, а танцюристи Гладка Катерина з Кочерженком Максимом зачарували присутніх східними мотивами. Також викликав захоплення виступ гуртків український рукопаш (кер. Шевченко) та теайквон-до (кер.Гладкий М.В.). Хореографічний колектив районного будинку культури подарував своїм гостям веселі композиції про пташиний двір та маленьких водіїв. Приємний подарунок отримала школа від випускника 2007 року Задеряки Миколи, який виконав музичну композицію на баяні на мотиви відомих класичних творів.

/Files/images/novini/IMG_3228.JPG

/Files/images/novini/IMG_3251.JPGІз заключним словом виступила заступник начальника управління освіти Кіровоградської міської ради Єременко Тетяна Олександрівна, яка подякувала за організацію свята та побажала успіхів у подальшій атестації закладу.

Кожен, хто відвідав захід, відчув теплу атмосферу колективу, єдність думки та вболівання за спільну справу.

Кiлькiсть переглядiв: 847