„FLASH MOB „Зупинимо СНІД разом!”

2012-12-01

/Files/images/novini/cpets_3/учасники акції.jpg

1 грудня 2012 року на площі ім. Кірова міський Будинок дитячої та юнацької творчості та Кіровоградський міський парламент дітей за підтримки управління освіти Кіровоградської міської ради провели акцію, присвячену Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом „FLASH MOB „Зупинимо СНІД разом!”. Акція відбулась на виконання плану роботи міського парламенту дітей в рамках проекту комісії екології, спорту та здорового способу життя „Я кльовий – тому що здоровий” .

Під час акції організатори акцентували увагу молодого покоління на проблемі ВІЛ/СНІДу та сприяли формуванню у підлітків поведінки, спрямованої на зміцнення здоров'я та пропагування здорового способу життя.

Учасниками акції були депутати Кіровоградського міського парламенту дітей, вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості, молодь міста.

В ході акції волонтери МПД роздавали друковану продукцію з інформацією про ВІЛ /СНІД, пропагували здоровий спосіб життя.

Фінальним етапом акції стало створення пульсуючого серця учасниками акції, а всередині – червона стрічка із палаючих вогників – міжнародний символ боротьби зі СНІДом.

Кiлькiсть переглядiв: 743