Спорт єднає всіх!

2020-09-18

/Files/images/novini/cpets_3/2020/3.JPG

18 вересня у комунальному закладі «Кропивницький навчально-реабілітаційний центр Міської ради міста Кропивницького» відбувся Всеукраїнський олімпійський урок «Спорт єднає всіх» приурочений до Дня міста. Проведений парад команд, спортивні естафети та вікторина з випускниками закладу - призерами Дефлімпійських ігор Терещенко Іриною та Тарасенко Дарією. На захід завітав міський голова Андрій Райкович, т.в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Колодяжний та начальник управління освіти Лариса Костенко. Вихованці закладу продемонстрували свої вміння, спортивний характер, сміливість, бажання бути здоровими. Успіхам дітей раділи і їх батьки. На адресу колективу закладу від очільника міста були сказані гарні та теплі слова, подяка за їх віддану працю, яка не є простою.

Прикладом турботи від держави та міської влади є те, що за останні роки заклад отримав нове технологічне обладнання (інтерактивна дошка, ноутбуки, ламінатор, принтер та ін. Для НУШ придбано велика кількість дидактичного матеріалу, парти, стільці, навчальні стенди. Батьківську турботу діти відчувають і в оснащенні побутових кімнат: придбано все необхідне для спального корпусу, заклад має новий посуд, рушники і в нинішніх умовах повністю забезпечені дезінфікуючими матеріалами та засобами індивідуального захисту.

Очільник міста взяв участь в конкурсі «Дружба» по перетягуванню канату. Дітям було приємно отримати посвідчення про участь в Олімпійському дні , пам’ятні листи, значки, шкільне приладдя та солодощі.

/Files/images/novini/cpets_3/2020/1.JPG

/Files/images/novini/cpets_3/2020/2.JPG

/Files/images/novini/cpets_3/2020/4.JPG

/Files/images/novini/cpets_3/2020/8.JPG

/Files/images/novini/cpets_3/2020/9.JPG

/Files/images/novini/cpets_3/2020/6.JPG

/Files/images/novini/cpets_3/2020/7.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 671