• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар для заступників директорів з ВР

Семінар для заступників директорів з ВР

2012-12-13

/Files/images/novini/DSC09846.JPG

13 грудня 2012 року о 14.00 в актовому залі спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області, за ініціативи служби у справах дітей виконавчого комітету Кіровоградської міської ради, відбувся семінар для заступників директорів з виховної роботи навчальних закладів міста "Профілактика правопорушень у дитячому середовищі" згідно плану:

1. Аналіз злочинності у дитячому середовищі за 11 місяців 2012 року. Причини та умови, які призводять до скоєння дітьми правопорушень.

2. Особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх в Україні.

3. Робота Кримінально-виконавчої інспекції з дітьми, засудженими до умовного покарання. Причини та умови, які призводять до повторного скоєння неповнолітніми правопорушень.

4. Робота Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді з профілактики правопорушень у дитячому середовищі.

5. Раннє виявлення дітей, які вживають наркотичні засоби, психотропні речовини та прекурсори, допомога таким дітям.

6. Презентація навчального посібника "Кримінальний кодекс для дітей".

В семінарі взяли участь начальник кримінальної міліції у справах дітей Кіровського МВ УМВС України в Кіровоградській області майор міліції Кокош С.В., начальник Кіровоградського міського управління юстиції Гуріна Л.В., начальник Кіровоградського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції державної пенітенціарної служби України Кіровоградської області Агаричева О.М., спеціаліст Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді Смаглюк О.В., лікар комунального закладу "Кіровогардський обласний наркологічний диспансер" Шкода І.М., представники громадської організації "Центр розвитку суспільства".

Кiлькiсть переглядiв: 868