• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Мрія учнів та їх батьків у мікрорайоні Стара Балашівка здійснилася: тут відкрився новий сучасний навчальний корпус НВО №15

Мрія учнів та їх батьків у мікрорайоні Стара Балашівка здійснилася: тут відкрився новий сучасний навчальний корпус НВО №15

2013-01-14

/Files/images/novini/cpets_3/1401130801.jpg

14 січня 2013 року за участі голови обласної державної адміністрації Ніколаєнка А.І., Кіровоградського міського голови Саінсуса О. Д., начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Лещенко Е. В., начальника управління освіти Кіровоградської міської ради Костенко Л. Д. відбулося відкриття нового корпусу комунального закладу "Навчально-виховне об'єднання № 15 Загальноосвітня школа І-Ш ступенів, дошкільний навчальний заклад комбінованого типу, дитячий юнацький центр "Явір" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області".

Директор НВО №15 Лариса Левченко ознайомила гостей з приміщенням нового корпусу закладу, де розташований дитячий садок, початкова школа та центр дитячої творчості.

На першому поверсі розміщено три групи дошкільного навчального закладу комбінованого типу, розраховані на 52 особи. Є простора актова зала для занять фізкультурою, музикою та хореографією, медичний блок, спальня, кімната для занять. Другий поверх відведений для учнів 1-4 класів. Тут також розміщені бібліотека та логопедичний пункт. На третьому поверсі обладнані класи для занять гуртковою роботою, хореографічний зал та кабінет інформатики.

/Files/images/novini/cpets_3/1401130809.jpg

На гостей закладу чекав приємний подарунок – пісні та колядки у виконанні вчителів та учнів закладу, а також різдвяні іграшки, виготовлені дітьми.

/Files/images/novini/cpets_3/1401130810.jpg

До свята голова облдержадміністрації вручив директору НВО №15 сертифікат на новий навчально-комп’ютерний клас. Найменшим вихованцям закладу керівники області та міста подарували чимало м'яких іграшок, школярам - солодощі.

Кiлькiсть переглядiв: 866