• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Cемінар «Вчитель ХХІ сторіччя. Творчість та інновації»

Cемінар «Вчитель ХХІ сторіччя. Творчість та інновації»

2013-04-03

/Files/images/logo-euroclub_2.jpg

3 квітня 2013 року на базі Центру європейської інформації ОУНБ ім. Д.Чижевського для керівників шкільних євроклубів міста відбувся семінар «Вчитель ХХІ сторіччя. Творчість та інновації».

На семінарі були представлені новітні способи організації урочної та позаурочної роботи. Демонструвалось використання різних інструментів та середовищ програмного забезпечення.

В роботі семінару взяли участь головний спеціаліст управління освіти Кіровоградської міської ради Журавльова О.В., керівник центру європейської інформації Федорова Т.О. та голова обласної молодіжної громадської організації «Європа-наш дім» Калюжна M.B., яка представила приклади успішних практик - Мультстудію та Твіттер.

Учениця 8-Д класу НВК «Кіровоградський колегіум» Юлія Шейніна, учасниця Мультстудії презентувала проект створення мультфільмів Stop Motion, як цікаву учнівській молоді форму позаурочної роботи.

Своїми напрацюваннями та досвідом поділилася Калюжна M.B., яка представила Твіттер та його можливості в освітній практиці: спілкування, світова аудиторія, поширення досвіду та продукування нових ідей.

Журавльова О.В., визначивши діяльність євроклубів міста як таку, що творчо впроваджує інтерактивні технології в освітнє середовище міста, підсумувала роботу семінару і запропонувала проведення у другій декаді квітня 2013 року Тижня майстер-класів керівників євроклубів з представлення їх власних методичних інноваційних наробок.

На семінарі обговорювали можливості створення та використання хештег #krosvita, який об’єднає освітянську спільноту та сприятиме створенню інформаційно-освітнього середовища міста Кіровограда. Також визначились з форматом святкування Дня Європи в Україні у 2013 році, який відбудеться 17 травня.

Кiлькiсть переглядiв: 744