• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулася нарада з питання відкриття реабілітаційного центру для дітей з тяжкими порушеннями в психофізичному розвитку

Відбулася нарада з питання відкриття реабілітаційного центру для дітей з тяжкими порушеннями в психофізичному розвитку

2011-09-08

8 вересня 2011 року о 16.00 год. в кім. 212 Кіровоградської міської ради під головуванням Андреєвої Лариси Миколаївни, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, відбулася нарада з питання відкриття реабілітаційного центру для дітей з тяжкими порушеннями в психофізичному розвитку.

На нараді розглядалися питання:
1. Обговорення про відкриття реабілітаційного центру для дітей з тяжкими порушеннями в психофізичному розвитку.
2. Кількість груп та типів, що планується відкрити (різновікові, по вадам) в реабілітаційному центрі для дітей з тяжкими порушеннями в психофізичному розвитку.

З пропозиціями та обговоренням нагальних питань виступили: Костенко Лариса Давидівна - начальник управління освіти Кіровоградської міської ради, Дорошенко Олена Миколаївна – завідувач Кіровоградської міської психолого-медико-педагогічної консультації, Лук’янчикова Антоніна Леонідівна – завідувач дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 3 «Незабудка» та представник батьківського комітету дитячого закладу.

Кiлькiсть переглядiв: 776