Усі на відпочинок!

2013-05-27

/Files/images/lto_2013/421_800.jpg

Одним із найважливіших державних завдань у забезпеченні соціального захисту дітей є реалізація їхнього права на оздоровлення та відпочинок. У Кіровоградській міській раді, керуючись розпорядженням Президента України «Про організацію літнього відпочинку та оздоровлення дітей», розроблений план заходів щодо організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей м. Кіровограда влітку 2013 року.

/Files/images/lto_2013/SDC11590_800.jpg














Особлива увага звернена на організацію змістовного відпочинку дітей: «На переконання Президента України, відпочинок - це не просто вільний час, а використаний для зміцнення здоров’я, отримання нових вмінь і навичок. Для цього організовано профільні і тематичні зміни для обдарованих, талановитих та дітей з особливими потребами, юних спортсменів. Не можуть залишитися поза увагою і діти, які виховуються у сім'ях, що опинилися у складних життєвих обставинах, діти, які перебувають у конфлікті із законом - усі вони мають бути охоплені змістовними формами відпочинку».

/Files/images/lto_2013/DSCN2806_800.jpg



Літній період у закладах відпочинку з денним перебуванням при загальноосвітніх навчальних закладах міста - це час, який має бути використаний для зміцнення здоров'я дітей, отримання нових вмінь і навичок. Забезпечено умови для організації у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку профільних, тематичних змін для талановитих, обдарованих дітей, лідерів учнівського самоврядування.

/Files/images/lto_2013/PICT0185_800.jpg














Цього року вперше діти мають можливість відвідувати плавальний басейн, що дає чудові можливості для того, щоб дитячий організм був максимально забезпечений рухами та правильно розвивався. Крім насолоди та задоволення вони отримують позитивний настрій, заряд бадьорості та здоров’я на довгий час, зміцнюють опорно-руховий апарат, покращують поставу та зміцнюють імунітет.

Кiлькiсть переглядiв: 786