• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкриття дошкільної групи у місті Кіровограді в День захисту дітей

Відкриття дошкільної групи у місті Кіровограді в День захисту дітей

2013-05-31

/Files/images/lto_2013/r_5249.jpg
31 травня 2013 року відбулося урочисте відкриття дошкільної групи у комунальному закладі «Дитячий будинок «Барвінок» - дошкільний навчальний заклад комбінованого типу № 1 Кіровоградської міської ради», присвячене Міжнародному Дню захисту дітей.

Міський голова Олександр Саінсус, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вадим Дрига, начальник управління освіти Лариса Костенко привітали присутніх з Міжнародним Днем захисту дітей та перерізали символічну стрічку у святково прикрашеному приміщення новоствореної групи.

За останні роки намітилась позитивна тенденція щодо розширення мережі дошкільних закладів. Тож не дивно, що їх відкриття стає справжнім святом для батьків, вихователів і вихованців.

Сьогодні малеча отримує право на повноцінне щасливе дитинство. Саме у цих стінах у них з’являться перші друзі-однолітки, з якими буде цікаво спілкуватися, і вихователі, які допоможуть дітям пізнати цей світ.

Робота з дітьми дуже відповідальна і вимагає від педагогів багато сил, терпіння, пильності і уважності, а головне – любові. Кожну дитину потрібно розуміти і сприймати такою, якою вона є. У закладі є необхідне сучасне ігрове та технологічне обладнання, нові іграшки, меблі – все, що має забезпечити належні умови для здобуття дітьми якісної дошкільної освіти.

/Files/images/lto_2013/r_5266.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 907