• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Конкурс-огляд шкільної форми та емблеми «Обличчя школи»

Конкурс-огляд шкільної форми та емблеми «Обличчя школи»

2013-06-05

/Files/images/lto_2013/100_1475.jpg
5 червня 2013 року НВО «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів, ліцей «Сокіл», центр позашкільного виховання Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» приймав фіналістів міського конкурсу-огляду шкільної форми та емблеми «Обличчя школи». Шість навчальних закладів – переможців ІІ етапу конкурсу презентували обрані стилі та моделі шкільного вбрання, доводили доцільність та зручність носіння форми і на свята, і у буденному шкільному житті.

Фіналістів вітала начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Лариса Костенко, яка зазначила, що обрана навчальними закладами форма є не лише охайною і стильною; вона дисциплінує учнів, налаштовує на старанне навчання.

Святкового настрою додали художні номери, з якими виступали і конкурсанти, і господарі свята. Центр позашкільного виховання «Оріон» школи-інтернату гідно представили неодноразові переможці фестивалю «Степові джерела» вокалістка Інна Гончаренко та зразковий хореографічний ансамбль «Алегро». А кадети, що брали участь у презентації школи, показали, що можуть і мають стати справжнім обличчям навчального закладу, адже кадет – це не тільки красива форма; це дисципліна, порядок та самоорганізація, чітко змальовані кар’єрні та життєві перспективи, патріотизм та уставлені переконання.

Поважне журі у складі спеціалістів управління освіти Світлани Кумпан, Олени Васильєвої, Ольги Журавльової на чолі з начальником управління Ларисою Костенко визначило переможців конкурсу-огляду.

Грамотами управління освіти за ІІІ місце були нагороджені СЗОШ № 14 та ЗОШ № 4

Друге місце посіли НВО «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – ліцей № 19» та НВО № 32 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»

А переможцями було визнано загальноосвітня школа І ступеня „Мрія” та НВО «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів, ліцей «Сокіл».

Всі учасники фіналу отримали значки з символікою конкурсу. Директор школи-господарки Сергій Сторчаус, вітаючи всіх учасників, висловив задоволення тим фактом, що закладу довірено прийняти такий захоплюючий захід, та готовність і далі пропонувати сцену та творчий потенціал учнів і працівників для міських форумів різного спрямування.

/Files/images/lto_2013/100_15151.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 932