Нові стандарти - нова школа

2013-06-17

/Files/images/lto_2013/Изображение 133_800.jpg
17 червня 2013 року в рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти - нова школа», з метою вивчення стану готовності загальноосвітніх навчальних закладів до впровадження нового Державного стандарту початкової, базової та повної загальної середньої освіти в 2-х та 5-х класах, в залі засідань Кіровоградської міської ради відбулася зустріч з делегацією освітян із м. Олександрія.

Начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Лариса Костенко привітала учасників делегації та презентувала інформацію: «Стан освіти міста Кіровограда: досвід, проблеми, перспективи».

У рамках візиту члени делегації відвідали Кіровоградську гімназію нових технологій навчання, загальноосвітню школу І ступеня «Мрія», навчально-виховне об’єднання № 25 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей», центр позашкільного виховання «Ліра».

Зустріч завершилася засіданням за круглим столом з обговоренням питання щодо готовності навчальних закладів до впровадження нових стандартів початкової та повної загальної середньої освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 793