Назустріч мрії

2013-06-23

/Files/images/lto_2013/2019_1.jpg

З 20 по 23 червня у Києві відбувалися заходи за програмою Міжнародного благодійного фестивалю для дітей-сиріт та дітей соціально незахищених категорій «Назустріч мрії». Заявленою його організаторами метою є залучення дітей у творчий процес, спонукання до саморозвитку, до прагнення проявити себе, брати участь у громадському житті, а головне - прямувати до своєї мрії і,незважаючи ні на що, досягти її.

Чотири роки поспіль учасником цього творчого форуму є хореографічний ансамбль «Алегро» кіровоградської школи-інтернату. Запрошенню до фіналу у столиці передують відбіркові тури, на які, за словами організатора фестивалю Президента МГО «Назустріч мрії» Ірини Волгіної, кожного року заявляється все більше талановитих учасників. Так, цього року відбіркове журі розглянулопонад 300 номерів та обрало 37 найкращих. Майстерність та артистизм кіровоградських танцюристів, яскравість та довершеність їх композицій кожного разу були переконливим аргументом на корить участі «Алегро» у фінальних турах. Двічі ансамбль визнавався кращим у номінації "хореографія" та мав честь на заключних гала-концертах виступати на одній сцені з кращими виконавцями країни. У різні роки ними були Ані Лорак та Олександр Пономарьов, Олена Шоптенко та ДмитроДикусар,балет «Тодес», Євгенія Власова, Наталія Валевська, Катя Бужинська, GODO` та багато інших.Цього року «алегрівцям» належалопідкорити наступну вершину, адже ансамбль вперше виступав на фестивалі у статусі зразкового художнього колективу. І завдання, поставлене керівником Юрієм Мілентієм, було виконане – ансамбль був визнаний абсолютним переможцем і отримав Гран-прі VIIМіжнародного фестивалюдитячої творчості «Назустріч мрії»!

Нагородою кіровоградським танцюристам стане подорож до Болгарії. Дякуємо організаторам в особі Президента Міжнародної громадської організації «Назустріч мрії» Ірини Волгіної та Почесного президента фестивалю Євгенії Тимошенко, які потурбувались про те, щоб кожен з 150 дітей-фіналістів відчув себе особливим і важним та підготували насичену розважально-пізнавальну програму з подарунками для всіх учасників фестивалю: проживання в комфортабельних номерах кращих готелів, відпочинок у аквапарку DreamIsland, відвідини дельфінарію та кінотеатру, солодощі, професійну косметику та сувеніри. А найголовніше – дали шанс заявити про свою мрію і бути почутим!

/Files/images/lto_2013/2013.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 901