• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський інноваційний проект “Розквіт” націлений на впровадження новацій у роботі з обдарованою молоддю

Всеукраїнський інноваційний проект “Розквіт” націлений на впровадження новацій у роботі з обдарованою молоддю

2013-08-22

22 серпня 2013 року на базі навчально-виховного об’єднання № 25 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей, центр позашкільного виховання «Ліра» відбулись Всеукраїнські науково-педагогічні діалоги в рамках виконання завдань інноваційного освітнього проекту «Розквіт» з теми «Створення науково-методичних засад формування у дітей навчально-дослідницьких умінь».

Організаторами заходу стали національний центр «Мала академія наук України» та центр методичної та соціально-психологічної служби управління освіти міської ради. В рамках зазначеного проекту були проведені пленарне засідання та майстер-класи для педагогічних працівників дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів.

Привітати освітян з початком нового навчального року завітала начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко. Зокрема вона зазначила, що вже другий рік поспіль відбувається подібна співпраця з науковцями з Києва, Академії педагогічних наук, Міністерства освіти та науки, а також Малої академії наук, яка дає ґрунтовні знання обдарованим дітям.

Всі напрямки роботи з педагогами, а це і наукові конференції, круглі столи, тренінги, засідання секцій, науково-педагогічні діалоги, допомагають освітянам виявляти здібних дітей, розвивати їхні таланти, давати ґрунтовні та якісні знання. Результатом цієї плідної роботи є 21 переможець четвертого етапу Всеукраїнських олімпіад, то половина – це учні шкіл обласного центру.

Кiлькiсть переглядiв: 787