День знань - 2013

2013-09-01

/Files/images/den_znan_/2013_09_01_2631.jpg
1 вересня 2013 року в загальноосвітніх навчальних закладах міста відбулися урочисті лінійки до свята День знань. Пролунав перший дзвоник для 21 976 школярів, який сповістив про початок навчальних занять у школі. Вперше у житті він пролунав для 2 522 першокласника, востаннє покликав на урок першовересневий дзвоник 1 371 учня 11-х класів.

З вітальними словами до присутніх під час урочистої лінійки, присвяченої Дню знань в спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 14 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області звернулися міський голова Олександр Саінсус, депутат Кіровоградської міської ради Ігор Голофаєв, депутат Кіровської районної у м. Кіровограді ради Олександр Шевченко та подарували шкільне приладдя./Files/images/den_znan_/ua-4007_2013.jpg

Після урочистих лінійок, представники усіх шкіл міста взяли участь у концертно-розважальній програмі, присвяченій Дню знань на площі Кірова за участі художніх колективів Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.

З площі Кірова відбулася урочиста хода по вул. Дворцовій до парку Ковалівського у супроводі Кіровоградського дитячого духового оркестру, під час якої учні загальноосвітніх шкіл міста представили свої шкільні форми.

У парку культури та відпочинку «Ковалівському» були організовані виставки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва Кіровоградського будинку дитячої та юнацької творчості та Кіровоградської міської станції юних техніків. На літньому майданчику парку був проведений хореографічний майстер-класу «У ритмі вальсу» за участі педагогічних працівників та вихованців зразкового хореографічного ансамблю «Надія». На дітей також чекав пізнавально-розважального квест «Скарбничка знань» за участі педагогічних працівників Будинку дитячої та юнацької творчості та Кіровоградської міської станції юних техніків, на любителів співу чекав вокальний конкурс караоке «Співаємо разом». Найактивніші учасники заходів були нагороджені пам’ятними подарунками.

Кiлькiсть переглядiв: 801