• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Дитяче свято у "Барвінку" - відкрита нова дошкільна група

Дитяче свято у "Барвінку" - відкрита нова дошкільна група

2013-09-02

/Files/images/novini/barvnok/2013_09_02_2831.jpg
02 вересня 2013 року відбулося відкриття дошкільної групи на базі комунального закладу «Дитячий будинок «Барвінок» - дошкільний навчальний заклад комбінованого типу № 1 Кіровоградської міської ради».

На відкриття до дитячого будинку завітали: голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко, міський голова Олександр Саінсус, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Ельза Лещенко.

Поважних гостей зустрічали: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вадим Дрига, начальник управління освіти Лариса Костенко, директор закладу Ольга Гречишкіна, батьки та їх діти, вихованці новоствореної групи.

Батьки можуть не хвилюватися, запевнив міський голова Олександр Саінсус, діти будуть у теплі, в затишку і під пильним наглядом вихователів. Це вже друга дошкільна група, звернув увагу міський голова, яку міська влада відкриває у приміщенні дитячого будинку “Барвінок”. Паралельно йде реконструкція і під організацію третьої такої групи. Площі дитячого будинку дозволяють повністю забезпечити потребу мешканців мікрорайону в охопленні всіх дітей дошкільної освітою. А умови тут справді чудові, переконалися посадовці: просторі приміщення, широке подвір’я, доглянута територія, сучасні дитячі майданчики.

Андрій Ніколаєнко і Олександр Саінсус не тільки привітали малечу з їх першим днем перебування у новій групі, а й самі долучилися до найцікавішого з точки зору дітей – гри. На радість дітлахів вони розпакували подарунки і влаштували для них майстер – клас з конструювання.

/Files/images/novini/barvnok/ua-4010.full_02_13.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 733