• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів № 10 звітує про свої досягнення за останні 10 років

Загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів № 10 звітує про свої досягнення за останні 10 років

2013-10-10

/Files/images/novini/101_0402-1_1.jpg

В рамках проведення державної атестаційної експертизи відбулася презентація загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів № 10 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області

10 жовтня 2013 року школа радо відкриває двері багатьом гостям. Стікаються в актову залу вчителі й учні, батьки і представники громадськості, колишні випускники та представники атестаційної комісії з атестаційної експертизи загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів № 10 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області.

Школа звітує про свої досягнення за останні 10 років.

Перше, на що звертали увагу гості, – це затишний оновлений хол, обладнаний стендами, що вражали поєднанням кольорів, яскравими та мальовничими світлинами, які несли у собі інформацію про історію школи та селища, про державну символіку України, області, міста, селища і школи. Не секрет, що виховання почуття патріотизму починається саме з історії малої батьківщини, поваги до її людей та їхніх справ. А тематичні стенди є найпершими помічниками у цьому.

Актова зала теж була прикрашена, але уже роботами власне учнів та сяючими обличчями присутніх.

Захід розпочався з фільму про школу, у якому було висвітлено навчально-матеріальне оснащення школи, робота методичних об’єднань тощо.

Далі слово узяв директор школи Багрій Сергій Наумович, який прозвітував про досягнення педагогічного колективу за вище означений період та окреслив завдання на майбутнє.

Роботу шкільних методичних об’єднань презентували їх керівники, а на допомогу їм приходили діти, що підкріплювали сказане піснями, сценками, хореографічними замальовками. При цьому не можна не виділити роль ведучих– педагога-організатора Чухас С.В. та учениці 6-Б класу Вихрист Єлизавети. Цей тандем постійно привертав увагу своєю злагодженою роботою.

З теплими словами щирих вітань звернулися колишні випускники школи, серед яких були й ті, що самі стали викладачами й педагогами різних вищих та позашкільних навчальних закладів. Серед них: Годунко Максим Валерійович – кандидат технічних наук, Бодашко Аліна Олександрівна – керівник хореографічного колективу «Посмішка», Клепацька Ольга Петрівна – завідувач дитячим задком № 74, Нужина Ірина Василівна – педагог.

Отже, презентація відбулася, виявивши різні аспекти діяльності навчального закладу.

Кiлькiсть переглядiв: 719