• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День відкритих дверей у виконавчих органах Кіровській районної у місті Кіровограді ради

День відкритих дверей у виконавчих органах Кіровській районної у місті Кіровограді ради

2013-10-18

18 жовтня 2013 року виконавчому комітеті Кіровської районної у місті Кіровограді ради з нагоди Європейського тижня демократії та на виконання Указу Президента України від 27 вересня 2007 року № 922 «Про Європейський тиждень місцевої демократії» проведено День відкритих дверей.

Захід пройшов у вигляді екскурсій «коридорами влади» для лідерів парламентів шкільного самоврядування та активістів шкільних євроклубів навчально-виховного об’єднання природничо-економіко-правовий ліцей – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 8, гімназії № 9, навчально-виховного об’єднання № 25 „Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, природничо-математичний ліцей” та навчально-виховного об’єднання № 32 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» та загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 35 у супроводі головного спеціаліста управління освіти Кіровоградської міської ради Ольги Журавльової.

Заступник голови районної у місті Кіровограді ради з питань діяльності виконавчих органів Руслана Волкова розповіла про діяльність районної ради. Відповідальні працівники Кіровського управління соціального захисту населення виконавчого комітету районної у місті ради Кіровограді розповіли про роботу управління.

Кiлькiсть переглядiв: 764