Кіровоград – місто талантів!

2013-12-20

/Files/images/alegro/LEON7252_1.jpg

Місто талантів - у цілому світі

Це місто сонця, надії, добра!

Заради майбутнього треба нам жити!

Прекрасне і вічне нехай не вмера!

Фантазіям – простору й світла!

Бажанням – веселку з небес!

Щоб кожна дитина розквітла

В країні яскравих чудес!

20 грудня 2013 року у Кіровоградській обласній філармонії відбувся Гала-концерт підведення підсумків Року дитячої творчості «Кіровоград – місто талантів!» за ініціативи Кіровоградського міського голови Олександра Саінсуса.

Для кожного краю притаманні свої чарівні і неповторні різновиди мистецтва. У Кіровограді вони особливі і для кожного найрідніші, наймиліші! Тому і славиться талантами наше рідне місто.

Завдяки вихованцям центрів естетичного виховання та позашкільних навчальних закладів міста усі присутні мали можливість здійснити незабутню подорож стежинами Кіровоградської творчості.

За сумлінну працю, високий професійний рівень, вагомий внесок у розвиток позашкільної освіти міста Кіровоградський міський голова Олександр Саінсус нагородив керівників зразкових хореографічних колективів подяками Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету, керівників позашкільних навчальних закладів та центрів естетичного виховання грамотами та цінним подарунками.

Під час заходу у фойє філармонії було розміщено виставку виробів декоративно-ужиткового мистецтва позашкільних навчальних закладів та центрів естетичного виховання міста, проведено голосування для обрання найкращої виставки. І протягом концерту відбулося нагородження переможців.

За ініціативи Кіровоградського міського голови Олександра Саінсуса шляхом СМС голосування протягом однієї години після завершення концерту було обрано найкращий, на думку глядачів, виступ. За результатами підрахунку СМС голосів, переможець отримав сертифікат для запису будь-якого музичного твору на студії звукозапису міста Кіровограда.

Нехай позашкільна славна робота

Наснагу дитинству несе,

Розвіє печаль та турботи,

І здійме любов над усе!

Мов феї казкові, ми робимо казку

З гірлянди дитячих вогнів.

Даруєм тепло їм і ласку

З чарівних та лагідних слів.

Ми з ними злітаєм у небо,

Танцюєм, співаєм і знов…

Ми робимо це так, як треба,

Є в нас до мистецтва любов!

/Files/images/alegro/LEON7536_1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 879