• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Спільна робота освітян та правоохоронних органів з метою профілактики правопорушень

Спільна робота освітян та правоохоронних органів з метою профілактики правопорушень

2014-01-21

/Files/images/mvs/М_1.jpg

У приміщенні Комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Багатопрофільний ліцей – фізико-математична школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 18 – центр дитячої та юнацької творчості «Надія» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» відбулася нарада представників управління освіти Кіровоградської міської ради з керівниками навчальних закладів міста. До участі у заході були запрошені співробітники сектору кримінальної міліції у справах дітей Кіровоградського міського відділу міліції.

Особливу увагу було приділено продовженню тісної співпраці правоохоронних органів з навчальними закладами щодо профілактичної роботи з метою протидії та попередженню дитячої злочинності на території міста.

Та найприємнішої частиною зустрічі стало нагородження заохочувальними подарунками міських шкіл за активну участь учнів у конкурсі «Напиши листа міліціонеру», що проходив у рамках всеукраїнського просвітницького творчого заходу.

У своїх листах діти написали про те, якою вони бачать роботу міліції та висловили власні погляди щодо того, яким має бути справжній правоохоронець.

Найактивнішими у написанні листів стали:

Кіровоградський колегіум № 11 – 47 листів, НВО № 31 – 45 листів, НВК № 34 – 37 листів, НВО № 19 – 37 листів, НВО № 18 – 30 листів, спеціальна школа № 1 – 29 листів, школа-інтернат – 13 листів, НВО № 8 – 11 листів.

Начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Кіровоградського міського відділу міліції Сергій Кокош вручив директорам шкіл настільні ігри для їх учнів. Подарунки правоохоронців допоможуть дітям не стати жертвою злочину та сприятимуть формуванню у підростаючого покоління здорового способу життя.

Сергій Вікторович також традиційно запросив усіх бажаючих на екскурсію до Кіровоградського міськвідділу міліції, науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в області та до Кінологічного центру при УМВС України в області.

/Files/images/mvs/С_1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 825