• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ІІ міський військово-патріотичний конкурс «Фортечні вали»

ІІ міський військово-патріотичний конкурс «Фортечні вали»

2014-05-07

/Files/images/teatr/фотка пісні і строю 2.jpg

З нагоди відзначення 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні управлінням освіти Кіровоградської міської ради 07 травня 2014 року о 09.30 год. на меморіальному комплексі «Фортечні вали» організовано та проведено ІІ міський військово-патріотичний конкурс пісні і строю.

Під час конкурсу відбулося урочисте відкриття Почесної Варти на меморіальному комплексі «Фортечні вали» за участі начальника управління освіти Кіровоградської міської ради Костенко Лариси Давидівни, керівника Сектора військово-патріотичного виховання учнівської молоді Кіровоградської міської станції юних техніків – Чаловського Андрія Валентиновича та учнів кадетських класів навчально-виховного об’єднання загальноосвітньої школи-інтернату!

Вражаючи присутніх майстерністю виконання та знанням елементів стройової підготовки, фізичною формою та загальним почуттям патріотизму, 660 учнів з 30 загальноосвітніх навчальних закладів викликали у глядачів відчуття піднесення та натхнення, гордості за підростаюче покоління та надії на краще майбутнє нашої Держави. Переможцями конкурсу стали учні НВО № 6 та НВО № 25. Призові місця вибороли учні НВО Вікторія-П, НВО № 8, НВО № 33, НВО № 16.

Начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Костенко Л. Д. звернулась до присутніх з вітальними словами, підвела підсумки конкурсу та нагородила переможців грамотами та пам’ятними подарунками.

Кiлькiсть переглядiв: 877