• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Допомога школярів НВО № 1 м. Кіровограда 3-му полку спецпризначення

Допомога школярів НВО № 1 м. Кіровограда 3-му полку спецпризначення

2014-09-22

/Files/images/narad/20140930_093106.jpg

З 22.09 по 30.09.2014 року в комунальному закладі „Навчально-виховне об’єднання „Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 1 – дитячий юнацький центр „Перлинка” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області” була проведена акція по збору допомоги військовослужбовцям, які знаходяться в зоні АТО. Учні та вчителі активно долучилися до заходу. Було зібрано велику кількість продуктів харчування, ліків, одягу, засобів гігієни.

Зрозуміло, що для наших воїнів велике значення має не лише матеріальна допомога, а і моральна підтримка. Свою глибоку вдячність, пошану та любов діти втілили у своїх листах, малюнках та власноруч виготовлених оберегах. Маємо надію, що всі ці речі підтримають дух бійців.

Завершальним етапом акції стала шкільна лінійка, яку відкрила директор закладу Майстрова Ірина Анатоліївна. Вона наголосила на важливості проведення подібних акцій та особистій ролі кожного у боротьбі за мир та добробут у рідній країні.

Діти читали патріотичні вірші та проголошували щирі, душевні звернення до бійців.

Ключовим моментом лінійки стала зустріч з виконуючим обов’язки заступником командира з озброєння 3-го полку спецпризначення Олександром Сергійовичем Сидякою. Офіцер подякував усіх присутніх та пообіцяв найближчим часом передати зібрані речі військовослужбовим в зону АТО. Олександр Сидяка підкреслив наскільки цінною для солдат є дитяча підтримка, як зігрівають їх серця дитячі листи та малюнки.

Отже, перший етап завершено, колектив комунального закладу „Навчально-виховне об’єднання „Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 1 – дитячий юнацький центр „Перлинка” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області” і надалі буде активно підтримувати наших бійців та разом з ними йти до перемоги.

/Files/images/narad/20140930_093216.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 848