• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Кіровоградські освітяни вивчали досвід черкаських колег

Кіровоградські освітяни вивчали досвід черкаських колег

2014-10-15

/Files/images/narad/DSC04278.jpg

15 жовтня делегація освітян м. Кіровограда, до складу якої входили керівники дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, спеціалісти управління освіти на чолі з начальником управління освіти Ларисою Костенко, здійснила робочий візит до м. Умань. Під час візиту начальник відділу освіти Уманської міської ради Оксана Герасименко розкрила особливості системи освіти та окреслила перспективи її розвитку.

Програма зустрічі педагогів Черкащини та Кіровоградщини була насиченою та змістовною, розпочалась в Будинку вчителя та Музеї народної освіти м. Умані. Управлінцям Кіровоградщини презентовано роботу міського Будинку дитячої та юнацької творчості, навчально-виховного комплексу №24 «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад І ступеня», Уманську загальноосвітню школу І – ІІІ ступеня №14 Уманської міської ради Черкаської області.

Окрім обміну досвідом та ділового спілкування гостям було запропоновано змістовну культурну програму. Учасники семінару мали змогу долучитися до славетного минулого та сучасного, які є гордістю м.Умані та відвідали Софіївский парк.

Отримавши від поїздки на Черкащину неповторні враження, учасники делегації залишилися задоволені якісною організацією обміну досвідом, в якому було досягнуто прекрасного балансу роботи та відпочинку.

/Files/images/narad/DSC02925.jpg

/Files/images/narad/DSC02844.JPG

/Files/images/narad/DSC04355.jpg

/Files/images/narad/DSC04399.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 758