Ніколи не сміявся без любові

2014-11-13

/Files/images/narad/учиниця_музичноi_школи_№_1_Полторак_Дар\'я.jpg

13 листопада у день 125-річчя від дня народження українського письменника-сатирика Остапа Вишні в навчально-виховному об’єднанні

№ 24 згадали про це особливо. «Ніколи не сміявся без любові» - так учні та педагоги назвали захід, приурочений цій події.

Підготовка до свята об’єднала усіх школярів: від початкових класів до найстарших. Глядачів кожному слові відчули любов до рідного народу. Певно, що думка Остапа Вишні – любити людей більше, ніж себе – стала невід’ємним елементом заходу. Ведучі 11-класники Марія Мазуренко та Олександр Глотов намагались донести до слухачів кожне слово. Євген Рубєнков спробував, як воно бути письменником та відповідав на запитання інтерв’ю. Неперевершено читали усмішки семикласники Дмитро Лазіс та Данило Желіхівський. Дев’ятикласник Андрій Онищук згадав, як про Остапа Вишню пишуть інші майстри слова. Допомогли збагатити захід українськими традиціями учні 5 та 7 класів Кіровоградської музичної школи № 1 імені Г.Г. Нейгауза Дар’я Полторак та Шатілова Анна, які виконали музичні твори в супроводі бандури.

Сьогодні у надзвичайно складний для України час кожен із нас повинен віднайти можливість прислухатися до свого серця, відчути глибоку любов до рідної землі та культивувати й популяризувати українські цінності. Адже увесь світ знає про велич української душі, силу і незламність українського духу, безмежну красу нашої землі і наших людей. Саме так показував українство Павло Михайлович Губенко у своїх усмішках, і школярі з цікавістю та непідробним задоволенням демонстрували розуміння творчості гумориста. Попри складний життєвий шлях, письменник умів залишатися оптимістом та вчив цьому своїх читачів. Вчимося бути оптимістами й ми сьогодні: віримо, що український народ – непереможний та зміцнюємо свій тил!

/Files/images/narad/гумореска_Небезпечне_полювання,_виконуют__учнi_2-го_класу_Глотов_Eвген_та_Ломакiн_Iгнат.jpg

/Files/images/narad/глядачi_спостерiгают__iз_захопленням.jpg

/Files/images/narad/пiсня_Нехай_квiтуe_Украiна_у_виконаннi_учениц__11-го_класу_Шрам_Тетяни_та_Ковалец__Дар\'i.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 1223