• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Презентація ДНЗ №62 м. Кіровограда з нагоди державної атестації

Презентація ДНЗ №62 м. Кіровограда з нагоди державної атестації

2015-04-17

/Files/images/narad/nova/DSC05130.JPG

17 квітня 2015 року під головуванням начальника управління освіти Кіровоградської міської ради Лариси Костенко відбулась презентація комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 62 «Супутник» комбінованого типу» (завідувач Колюка О.В.) в рамках державної атестації навчальних закладів.

На презентації були присутні: члени експертної комісії, працівники дошкільних навчальних закладів, батьки вихованців закладу та випускники закладу.

Під час презентації педагогічні працівники дошкільного навчального закладу розкрили форми та методи роботи з дітьми в кожній віковій групі, продемонстрували фрагменти навчально-виховного процесу. Садочок звітував про свої досягнення за останні 10 років.

У педагогічного колективу свій індивідуальний шлях, а кінцева мета – створення оптимальних умов для перебування дітей дошкільного віку в закладі.

В своїй повсякденній роботі працівники закладу прагнуть перетворити садочок на затишну оселю для дітей з певними традиціями, звичаями та високим рівнем культури. Завзяті, творчі, вихователі садочку запалюють іскорки таланту і в своїх вихованців. Свої досягнення в розвитку виразного мовлення, вміння співати, танцювати показали вихованці закладу.

З привітаннями та подякою колективу закладу виступив депутат Кіровоградської міської ради Фомуляєв А.М., директор комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання - «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 31 з гімназійними класами, центр дитячої та юнацької творчості «Сузір’я» Тиханська Т.І., завідувач дитячої бібліотеки філії №19 Кіровоградської МЦБС Більченко О.А., голова батьківського комітету Слабоуз Т.О.

/Files/images/narad/nova/DSC05128.JPG


/Files/images/narad/nova/DSC05139.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 946