Конкурс "Величне свято Великодня”.

2015-04-17

/Files/images/narad/nova/17-04-2015 051.jpg

Відкриваючи урочистості, начальник управління Лариса Костенко наголосила, що метою проведення творчого конкурсу було і залишається виховання у дітей поваги до історії, культури, традицій українського народу і одвічних християнських цінностей.

Конкурс проводився у двох номінаціях: «Пасхальна листівка» та «Великодня писанка».

Всі учасники конкурсу відзначають, що створення власними руками пасхальних листівок та писанок оточило дітей та дорослих. які долучились до цих таїнств, а творчість – це таїнство, дивовижною атмосферою Великоднього свята, радості і тепла родинного кола.

Бо вся наша міська громада - це єдина родина, єдина сім’я кіровоградців, які люблять своє місто, пишаються його історією і творять його сьогодення.

Поважному журі під головуванням заступника міського голови Сергія Колодяжного було складно з визначенням переможців, бо на конкурс надійшло 347 чудових робіт із 39 загальноосвітніх і двох позашкільних навчальних закладів, що свідчить - серця дітей відкриті до духовності, до добра, до прекрасного, до мистецтва. Варто відзначити, що конкурс підтримують кіровоградські меценати, такі, як наприклад, президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко, яка вже впродовж двох років надає подарунки для переможців “Величного свята Великодня”.

Із теплими словами вітань з найвеличнішим християнським святом Великоднем до учасників урочистостей звернувся і неодмінний учасник оргкомітету конкурсу отець Євгеній (Назаренко) – настоятель Храму Благовіщення Пресвятої Богородиці у Кіровограді.

А потім настав час подарунків. Усі переможці конкурсу в двох номінаціях отримали від організаторів грамоти, цікаву літературу, та солодощі.

/Files/images/narad/nova/DSC_7936.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 874