• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Кіровоград - танцювальна столиця України!

Кіровоград - танцювальна столиця України!

2015-04-29

/Files/images/narad/nova/IMG_1066(1).jpg

Танцюють діти — серце завмирає. Вирує в танці радість запальна. Нічого кращого у світі не буває, Як юний танець й чарівна весна…

29 квітня 2015 року у місті Кіровограді відзначали свято майстрів танцю, мистецтва, таланту, свято мільйонів глядачів - Міжнародний день танцю. Близько 4 тисяч учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів з 09.00 до 11.00 годи виконали єдину патріотичну хореографічну композицію «Моя Україна» на подвір’ях навчальних закладів.

О 13.00 год. в залі Кіровоградської обласної філармонії відбувся Гала-концерт І міського конкурсу хореографічного мистецтва «Танцююче місто».

У відбірковому етапі конкурсу «Танцююче місто» у березні 2015 року взяли участь 14 хореографічних колективів закладів освіти та представили на розсуд журі 33 хореографічні композиції.

29 квітня – день особливий для всіх, хто живе в ритмі танцю. У Кіровограді танцювальний дух настільки сильний, що під час концерту об’єднав представників танців різних стилів

Учасники представили глядачеві номери у різних хореографічних напрямах. Начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Костенко Лариса Давидівна та голова національної хореографічної спілки України у Кіровоградській області Коротков Анатолій Єгорович привітали присутніх з Міжнародним днем танцю та нагородили переможців і призерів конкурсу відзнаками, грамотами та пам’ятними призами.

«Танцююче місто» - це свято краси рухів, мелодій, світлових фарб, костюмів, тобто – маленький світ чарівного хореографічного мистецтва. Тут учнів прагнуть до омріяних вершин, злетів і досягнень. І це свідчить про те, що кожна дитина у нашому місті має можливість проявити свої таланти.

/Files/images/narad/nova/LEON6298.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 969