• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ДЕБЮТ МОЛОДОЇ БІЗНЕС-ЕЛІТИ КІРОВОГРАДА

ДЕБЮТ МОЛОДОЇ БІЗНЕС-ЕЛІТИ КІРОВОГРАДА

2015-10-19

Всеукраїнський бізнес-турнір для школярів «Стратегія фірми», що був успішно проведений Компанією Інтелектуальних Технологій у 2014 і 2015 рр. спільно з Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана, Coca-Cola і KPMG, поклав початок регіональним змаганням молоді у бізнес-симуляції ViAL+.

Першими стали кіровоградці: для участі в дистанційному бізнес-турнірі для учнів 8-11 класів м. Кіровоград зареєструвалося 215 школярів з цього промислового й культурного центру Центральної України. Організаторами цього заходу виступили Компанія Інтелектуальних Технологій, Управління освіти Кіровоградської міської ради (начальник управління Л.Д. Костенко) й Центр методичної та соціально-психологічної служби м. Кіровограда (координатор – методиста центру В.В. Богачук). Спонсорська й організаційна підтримка була надана Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою та особисто її керівником І.А. Саєнко.

Найбільше майбутніх перспективних економістів і підприємців, що не побоялися проявити свої ділові таланти, виявилося у ЗОШ «Сучасник» №34, НВО № 32, Кіровоградській гімназії нових технологій навчання, НВК «Кіровоградський Колегіум», ЗОШ № 4, НВО «Школа-ліцей №19».

29 вересня розпочався й досі триває онлайн-етап змагання. Учасники турніру активно просувають створені ними віртуальні компанії на ринку симулятора, вивчають закони бізнесу й економіки, наочно знайомляться з виробничою сферою, яка може стати професійним середовищем багатьох із них. Адже одне із стратегічних завдань такого бізнес-змагання – допомога молоді в особистісному самовизначенні та правильному виборі майбутнього фаху.

30-31 жовтня молоді бізнесмени, чиї віртуальні підприємства досягнуть найкращих показників за комплексним рейтингом ViAL+, зустрінуться в очному фіналі та боротимуться не лише за першість, а й за цінні призи від організаторів турніру. Побажаємо їм успіхів!

Про організаторів. Компанія Інтелектуальних Технологій (КІНТ) – організатор численних бізнес-турнірів для дітей та молоді України.

Управління освіти Кіровоградської міської ради –установа, діяльність якої спрямована на удосконалення системи освіти, створення механізму її стабільного розвитку, забезпечення відповідності швидкозмінним вимогам ХХІ століття, соціальним і економічним потребам розвитку України, запиту особистості, суспільства, держави.

Центр методичної та соціально-психологічної служби м. Кіровограда – структурний підрозділ управління освіти Кіровоградської міської ради, основними завданнями якого є методичне забезпечення системи загальної середньої та дошкільної освіти, підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Контактна інформація:

Офіційна сторінка турніру: http://kint.com.ua/ua/8-11/blog

Телефон оргкомітету: 0972242921

Кiлькiсть переглядiв: 906