• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Честь, слава і пошана захисникам України

Честь, слава і пошана захисникам України

2015-12-17

/Files/images/novini/13_shkola_/PC170587.JPG

17 грудня 2015 року об 10.00 у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 13 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області відбулася зустріч з воїнами, які повернулися з зони АТО. До проведення діти і педагоги готувалися заздалегідь. У школі протягом двох тижнів проходила благодійна акція «Миколайчики для захисників». Кожен учень та педагог школи долучився і зробив власний внесок: збирали чай, каву, печиво, цукерки, консерви та багато іншого, необхідного солдатам.

/Files/images/novini/13_shkola_/PC170585.JPG

До школи завіти старші сержанти та медична сестра 3-го окремого полку м.Кіровограда військової частини ПП В-2336. На виховному заході діти читали вірші, в яких звучали слова вдячності, підтримки, віри в перемогу та мирне майбутнє, згадували героїв Революції гідності, загиблого випускника школи Волохова Олексія. Власноруч учні школи виготовили обереги і подарували гостям.

/Files/images/novini/13_shkola_/PC170612.JPG

Протягом всього заходу горіла «свічка пам’яті», вшанували загиблих героїв і хвилиною мовчання. Дуже емоційною була виховна година. Ніхто не лишився байдужим… «Повертайтесь живими» лунало з дитячих вуст.

/Files/images/novini/13_shkola_/PC170615.JPG

За співпрацю та підтримку, яку учні, батьки та педагоги закладу надавали нашим солдатам, гості висловили слова щирої вдячності та подарували першому класу телевізор, чим немало подивували та порадували малюків.

/Files/images/novini/13_shkola_/PC170624.JPG

А потім було спілкування дітей, батьків та педагогів з нашими захисниками. Учні засипали гостей запитаннями, воїни не встигали відповідати на них. Довго діти не відпускали гостей, разом поклали квіти до пам’ятної дошки Олексія Волохова. Зустріч закінчилася врученням «миколайчиків».

Кiлькiсть переглядiв: 940