• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулася презентація ЗНЗ та ПНЗ в рамках проекту: «Якісна профільна освіта кожній дитині»

Відбулася презентація ЗНЗ та ПНЗ в рамках проекту: «Якісна профільна освіта кожній дитині»

2016-02-22

/Files/images/novini/ktk/DSC00754.JPG

22 лютого 2016 року о 16.00 год. на базі Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу в рамках проекту управління освіти «Якісна профільна освіта кожній дитині» проведено презентацію роботи загальноосвітніх та професійних навчальних закладів міста.

У процесі профільного навчання розв’язується одне з головних завдань сучасної загальноосвітньої школи України – формування і розвиток особистості учня на основі врахування індивідуальних особливостей, освітніх потреб, нахилів, інтересів та здібностей, зумовлених на орієнтацію майбутньої професії.

/Files/images/novini/ktk/DSC00755.JPG Даний проект орієнтований на інформування учнів, батьків, громадськості про існуючі напрями профільного навчання у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах міста Кіровограда.

/Files/images/novini/ktk/DSC00761.JPG /Files/images/novini/ktk/DSC00769.JPG

Вибір професії складний, оскільки таке серйозне рішення людині слід прийняти в достатньо юному віці 15 – 17 років. Тому управління освіти Кіровоградської міської ради, адміністрація та педагогічні колективи навчальних закладів, батьки старшокласників докладають максимум зусиль щоб допомогти дітям обрати справу життя, зважаючи на інтереси, таланти і здібності.

/Files/images/novini/ktk/DSC00748.JPG /Files/images/novini/ktk/DSC00749.JPG

Допоможемо школяру зробити впевнений крок у майбутнє!

Кiлькiсть переглядiв: 852