• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся День відкритих дверей в НВО «Школа-інтернат, ліцей «Сокіл»

Відбувся День відкритих дверей в НВО «Школа-інтернат, ліцей «Сокіл»

2016-02-25

25 лютого о 15.30 в комунальному закладі «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів, ліцей «Сокіл», центр позашкільного виховання «Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» за участю міського голови Андрія Райковича та начальника управління освіти Лариси Костенко відбувся День відкритих дверей в рамках проекту «Якісна профільна освіта кожній дитині». Дев'ятикласники мікрорайону Новомиколаївка – учні шкіл №№ 3, 25, 29, їх батьки та педагоги знайомилися з навчальним закладом та переліком освітніх послуг, які він може надати. Головна увага була приділена кадетському напрямку та військово-спортивному профілю як його продовженню у ліцейних класах.

Міський голова Андрій Павлович Райкович привітав учасників заходу, побажав учням вдалого вибору щодо майбутньої професії та подальшої праці на благо держави. Директор Кіровоградського вищого професійного училища № 9 О.Б.Рацул, заступник директора з навчально-виробничої роботи Кіровоградського професійного ліцею імені Героя Радянського Союзу О.С.Єгорова В.М.Легедза, заступник директора Кіровоградського професійного ліцею побутового обслуговування О.В.Головань представили робітничі професії, на які є найбільший попит на ринку праці, та запросили на навчання до своїх професійно-технічних навчальних закладів.

Військово-спортивний профіль, що вперше реалізується у ліцеї «Сокіл» і є унікальним для Кіровоградської області, презентували директор закладу С.Д.Сторчаус та куратор кадетського напрямку освіти старший вихователь В.В.Андрійченко. Гості переглянули презентацію-візитівку закладу, фоторепортажі з різноманітних заходів за участю кадетів, дайджест відеосюжетів місцевих ЗМІ про впровадження кадетства, показовий виступ ліцеїстів та невеличкий концерт вихованців гуртків та студій ЦПВ «Оріон». На завершення всім бажаючим була запропонована екскурсія закладом з відвідуванням спеціальних занять за програмою кадетського компоненту (з бойових мистецтв, скелелазіння, стрілецької підготовки тощо). Маємо сподівання, що отримана цього дня інформація допоможе дев’ятикласникам вмотивовано обрати шлях до своєї майбутньої професії.

Кiлькiсть переглядiв: 852