• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вчитель Кіровоградського колегіуму стала переможницею Міжнародного конкурсу вчителів-новаторів

Вчитель Кіровоградського колегіуму стала переможницею Міжнародного конкурсу вчителів-новаторів

2016-03-21

/Files/images/novini/kolegum/Маргарита Колюжна.jpg

Вчитель англійської мови навчально-виховного комплексу „Кіровоградський колегіум – спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад – центр естетичного виховання” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області Маргарита Калюжна отримала визнання свого внеску у розвиток ігрових форм навчання та стала однією з кращих у номінації “Гейміфікація” на Міжнародному конкурсі Microsoft “E2 —Educator Exchange”.

Цей конкурс проходив у Будапешті (Угорщина) у рамках глобального форуму вчителів-новаторів. Міжнародний форум вчителів-новаторів зібрав понад 300 учасників з усього світу.

На конференції, що зібрала прогресивних освітян зі всього світу, був проведений конкурс на кращу спільну роботу — Educator Challenge. Вчителі, працюючи у групах, мали виявити проблеми навчального процесу та запропонувати ідеї для їх вирішення за допомогою інструменту Office Mix. Команда Маргарити Калюжної, до якої увійшли 4 вчителі з Малайзії, Турецької Республіки, Швейцарської Конфедерації та України, виборола почесне друге місце.

Маргарита Калюжна активно впроваджує новітні технології в навчальний процес та другий рік поспіль бере участь у конференції E2, та є сертифікованим учителем-експертом Microsoft.

Команда Маргарити працювала над розробкою рішення, яке дозволить з перших хвилин уроку захопити увагу учнів та надихнути їх до роботи. Для рішення завдання була розроблена ігрова концепція First Five Minutes, яка створює атмосферу змагання та спонукає учнів до навчання.

Кiлькiсть переглядiв: 828